AЯКС ГРУП

ЗА НАС

Аякс Груп

Аякс Груп

С над 30 години опит в индустриалното свиневъдство

     Групата от фирми Аякс е с над 30 години опит в свиневъдния сектор. Във времето се утвърдихме като най-големия производител в България на угоени свине, от породата датски хибрид. Нашата цел е да доставяме на клиентите си висококачествен продукт. Ние постигаме професионалните си цели като инвестираме средства, време и усилия, за да поддържаме и развиваме дейността си.

     В групата от фирми Аякс работят над 500 служители. Специалисти в направление: зооинженерство, ветеринарна медицина, инженери. В административно отношение компанията разполага с висококвалифициран мениджърски отдел, който включва управление на финанси, материални и човешки ресурси. За сигурността на фирмените обекти се грижи „Аякс Секюрити Груп“, която е част от групата фирми.

     Ние от Аякс ценим служителите си и полагаме усилия да изградим добри партньорски взаимоотношения с тях. Инвестираме в повишаване на професионалната им квалификация и заедно вървим към постигането на високи стандарти. Горди сме от екипа, който успяхме да създадем през всичките тези години и да запазим нивото на взаимно уважение и лоялност.